Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a intrat in „focurile” turneului semifinal (Volei masculin – juniori I)


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni la Baia Mare se vor disputa meciurile din cadrul seriei a III-a a turneului semifinal de volei masculin pentru juniori I. În această penultimă fază a Campionatului Naţional s-a calificat şi echipe Liceului cu Program Sportiv din Suceava alături de formaţiile CSŞ Oţelu Roşu, CSŞ Zalău, „Bega” Timişoara, CNMB Râmnicu Vâlcea şi CSŞ 2 „UKRO” Baia Mare. În primul meci la turneul semifinal LPS Suceava va întâlni gruparea CNMB Râmnicu Vâlcea.

„Faptul că ne-am calificat la turneul semifinal este deja o performanţă pentru sportivii noştri. Vom avea de înfruntat adversari puternici din zone cu tradiţie în voleiul masculin, dar noi nu avem nimic de pierdut şi vom juca relaxaţi. Este un bun prilej de observat la lucru ce este mai bun în voleiul românesc juvenil şi de acumulat experienţă pentru cei care mai au ani de juniorat”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

Din lotul formaţiei sucevene fac parte sportivii: Andrei Airinei, Alexandru Nistor, Tiberiu Grădinariu, Marius Gontariu, Radu Prelipcean, Cristian Cosovan, Cosmin Buliga, Claudiu Locovei, Vasile Zaharia.


Intră acum și în grupul de