Echipa LPS Suceava, pe locul secund dupa prima etapa (Lupte Greco-romane – Campionatele Nationale de juniori II pe echipe)


Intră acum și în grupul de

Prima etapă a Campionatului Naţional de lupte greco-romane pe echipe pentru juniori II care a avut loc la finele săptămânii trecute la Rădăuţi a confirmat valoarea sportivilor de la LPS Suceava. Luptătorii suceveni au urcat de şapte ori pe podiumul de premiere, în urma acestor rezultate formaţia LPS Suceava clasându-se pe locul secund după gruparea CSŞ Tulcea – LPS Constanţa.

Rezultate înregistrate de sportivii suceveni în prima etapă a Campionatului Naţional de lupte greco-romane pe echipe pentru juniori II:

Locul II Constantin Mihai categoria 42 de kilograme
Locul III Mihai Şulea
Locul I Mihai Mihuţ categoria 46 kilograme
Locul I Vasile Dudău categoria 50 de kilograme
Locul III Ionuţ Acostăchioaie
Locul I Daniel Crîşmariu categoria 54 de kilograme
Locul V Iulian Şopîrlă categoria 58 de kilograme
Locul VIII Bogdan Amărculesei categoria 63 de kilograme
Locul VII Petrică Nuţescu categoria 69 de kilograme
Locul V Constantin Huţuleac categoria 76 de kilograme
Locul III Ştefan Babei categoria 85 de kilograme
Locul III George Hreniuc categoria 100 de kilograme

După prima etapă a Campionatului Naţional de lupte greco-romane pentru juniori II pe echipe, formaţia LPS Suceava se anunţă ca favorită pentru calificarea la Turneul Final. Sportivii suceveni au fost depăşiţi doar de cei de la CSŞ tulcea – LPS Constanţa, dar i-au întrecut pe cei de la LPS Botoşani, CSŞ CSM Rădăuţi, CSŞ – CS Rapid Bucureşti, CS Botoşani şi CSŞ Bacău.

„Toţi sportivii noştri au încercat şi în mare parte au reuşit să demonstreze că sunt bine pregătiţi. Totuşi, din lotul echipei noastre s-au remarcat Vasile Dudău şi Mihai Mihuţ care au arătat o tehnică deosebită în compania unor adversari deosebit de puternici. Trebuie de menţionat faptul că din formaţia noastră au lipsit Andrei Apetre la categoria 58 de kilograme şi Ionuţ Gherman la categoria 65 de kilograme, ambii fiind bolnavi.

Mulţumim conducerii LPS Suceava şi a celei de la CS Palatul Copiilor Suceava fără care nu am fi putut efectua deplasarea şi nu în ultimul rând colectivului de profesori de la Liceul cu Program Sportiv şi de la celelalte unităţi şcolare unde avem sportivi, pentru înţelegere şi sprijin în desfăşurarea activităţii noastre”, a declarat profesorul Andrei Bolohan.


Intră acum și în grupul de