Comportare meritorie pentru echipa Liceului cu Program Sportiv la turneul semifinal (Volei masculin – juniori I)


Intră acum și în grupul de

Săptămâna precedentă la Baia Mare s-a desfăşurat una din grupele turneului a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I, grupă din care a făcut parte şi echipa LPS Suceava. Formaţia suceveană s-a clasat pe locul IV la finalul competiţiei după ce a cedat cu 0-3 meciurile cu CSŞ Zalău, CSŞ 2 UKRO Baia Mare şi CNMB Râmnicu Vâlcea şi a câştigat cu 3-1 partida cu CSŞ Bega Timişoara, formaţia din Oţelul Roşu declarând forfait.

„A fost o experienţă deosebită pentru sportivii noştri care nu au jucat încă cu cei mai buni din ţară la nivelul lor de vârstă. Nu am niciun regret pentru că echipele din Zalău şi Baia Mare sunt unele dintre cele mai bune în acest moment şi cred că vor lua medalii. Jucătorii noştri s-au descurcat admirabil în compania unor adversari care aveau o talie deosebită. Poate că anul viitor ne vom descurca mai bine pentru că am avut în lot jucători tineri care vor fi juniori şi anul următor”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin juniori I a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

Din lotul formaţiei sucevene au facut parte sportivii: Andrei Airinei, Alexandru Nistor, Tiberiu Grădinariu, Marius Gontariu, Radu Prelipcean, Cristian Cosovan, Cosmin Buliga, Claudiu Locovei, Vasile Zaharia.


Intră acum și în grupul de