CSMU LPS Suceava vrea sa se acomodeze cu „aerul capitalei” (Volei masculin – Divizia A2)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 martie, voleibaliştii suceveni vor juca primele două meciuri din faza a III-a a play-off-ului la Bucureşti

CSMU LPS Suceava, echipă calificată deja pentru barajul de promovare în Divizia A1 de volei masculin, va disputa primele două meciuri din cadrul fazei a III-a a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 la Bucureşti în zilelel de 20 şi 21 martie. Potrivit regulamentul competiţional, în această ultimă fază a campionatului de divizie secundă, se mai joacă maximum trei partide între câştigătoarele fazei a II-a a play-off-ului, în seria est CSM Bucureşti şi CSMU LPS Suceava. În principiu aceste dispute sunt oarecum inutile pentru că ambele echipe sunt deja calificate la baraj şi în mod logic niciuna din echipe nu se va „ambala” pentru că oricum se vor confrunta în disputa pentru promovare şi nu există motive să-şi forţeze jucătorii pentru a nu se accidenta.

„Am hotărât să acceptăm oferta celor din Bucureşti şi vom juca două jocuri, probabil singurele două meciuri, pe terenul lor. Scopul principal este ca jucătorii noştri să se obişnuiască cu atmosfera bucureşteană pentru că în mod cert turneul de baraj se va disputa în capitală.

Oricum ştiam valoarea grupării CSM Bucureşti şi forţa ei financiară, dar este bine să mai culegem câteva informaţii despre echipa pe care o vom întâlni în primul joc la turneul de baraj. Noi i-am cam învins pe bucureşteni, la limită, dar i-am învins şi cred că într-o zi bună de-a noastră nu ne pot face nimic chiar dacă joacă pe teren propriu. Este adevărat că şi-au completat lotul cu doi voleibalişti de valoare, dar acesta nu este un lucru care să ne sperie.

Ne sperie însă altă problemă care nu s-a mai întâmplat cred că niciodată până în acest an. Este trecut de jumătatea lunii martie şi Autoritatea Naţională pentru Sport nu a virat încă fondurile pentru competiţii. În condiţiile în care toate ramurile sportive şi-au început activitatea încă din ianuarie, noi terminând practic sezonul în această lună, este absolut imposibil să te descurci din fonduri proprii. Nu suntem doar noi în această situaţie şi nimeni nu înţelege care este raţiunea acestor procedee”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de