CS Universitatea II Suceava, surclasata de liderul Universitatea Galati (Handbal masculin – Divizia A)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci din etapa a XVI-a a seriei A, U Galaţi – CSU II Suceava 44-32 (21-14)

CS Universitatea II Suceava a pierdut fără drept de apel, scor 32-44, meciul disputat pe terenul liderului la zi al seriei A Universitatea Galaţi, în etapa a XVI-a din cadrul Diviziei A. Gruparea suceveană s-a prezentat la disputa cu echipa dunăreană cu un lot format din doar nouă jucători, dintre care doi portari.

Sucevenii, cu doi juniori în echipă şi cu alţi jucători tineri şi lipsiţi de experienţă nu au rezistat asaltului gazdelor care se pregătesc pentru barajul de promovare în Liga Naţională şi la pauză tabela de scor înregistra un avantaj de şapte goluri pentru gazde, 14-21.

Repriza secundă a consemnat aceiaşi dominare consistentă a gălăţenilor care au condus pe rând cu 24-17, 32-19 şi chiar 41-27, pentru a câştiga în final cu un avantaj de 12 goluri, scor 44-32. În runda următoare, Universitatea II Suceava se va deplasa duminică, 28 martie, în fieful celor de la Politehnica Iaşi, probabil cu aceeaşi formulă de echipă având în vedere faptul că formaţia de Ligă Naţională va evolua în Slovenia în aceeaşi zi.


Intră acum și în grupul de