Ciobanu a demisionat, Tudoreanu revine ca „principal” (Fotbal, Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Ciobanu a hotărât să părăsească banca tehnică a Rapidului după doar trei jocuri, perioadă în care gruparea „ceferistă” nu a reuşit să adune nici un punct. „M-am gândit bine şi am ajuns la concluzia că cel mai bine pentru toată lumea este ca eu să renunţ. Am făcut tot ce a depins de mine ca să fie bine, dar din păcate nu e ieşit aşa cum ne-am dorit. Le doresc succes rapidiştilor pe mai departe şi eu voi rămâne cu sufletul alături de ei”, a declarat antrenorul demisionar.

După demisia lui Ovidiu Ciobanu, cei ce se vor ocupa de conducerea tehnică a Rapidului sunt Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu, în fapt cuplul de antrenori care s-a aflat pe banca echipei şi în tur. „Trebuie să uităm ce a fost până acum şi să o luăm de la început. Prin cele înfrângeri înregistrate în startul returului ne-am complicat serios situaţia în clasament şi am intrat serios în hora retrogradării. Evoluţiile din primele trei etape nu ne îndeamnă la optimism în perspectiva confruntării de sâmbătă, de pe Areni, cu prima clasată, CF Brăila.

Eu sunt însă încrezător în dorinţa de revanşă a fotbaliştilor mei, care odată ajunşi cu cuţitul la os, vor lupta cu toate forţele pentru a obţine un rezultat mare, benefic atât pentru situaţia din clasament cât şi pentru moral”, a precizat Bogdan Tudoreanu.


Intră acum și în grupul de