Valerica Gherasim: “Voleibalistii merita să promoveze” (Volei)


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava şi-a câştigat dreptul de a participa la barajul de promovare în primul eşalon valoric al ţării, chiar de pe prima poziţie a Seriei Est a Diviziei A2.

La turneul ce va avea loc în perioada 7-9 mai, în Capitală, voleibaliştii antrenaţi de Victor Pancu vor fi însoţiţi şi de directorul coordonator CSM Suceava, Valerică Gherasim, care îşi pune mari speranţe în evoluţia jucătorilor suceveni. „Mi se pare normal să fiu alături de jucătorii la acest turneu. Faptul că i-au învins de două ori pe cei de la CSM Bucureşti, chiar pe terenul acestora, ne oferă dreptul să credem că putem promova. Voleiul sucevean merită să aibă o reprezentantă în prima ligă, aşa cum avem de exemplu la rugby şi la handbal”, a declarat Valerică Gherasim.

Totodată, directorul coordonator CSM Suceava spune că în cazul în care vor promova voleibaliştii lui Pancu vor avea şi o primă.

La turneul de promovare în prima ligă, adversarele echipei sucevene vor fi CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Poli Timişoara. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare şi primele două clasate vor accede în Divizia A1.


Intră acum și în grupul de