Vor face sesizare la FRR pentru a nu mai fi obligati sa joace la rugby in sapte (Rugby)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, echipa locală de rugby CSM Bucovina Suceava va începe ediţia 2010 a Diviziei Naţionale, cu un meci împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti.
Partida se anunţă a fi una dificilă pentru jucătorii lui Constantin Vlad, care nu va putea conta la acest joc pe serviciile lui Lucian Preutescu şi Andrei Ştefancu, care s-au accidentat în turneul doi al Campionatului Naţional de rugby în 7, disputat week-end-ul trecut la Constanţa.

Faptul că Federaţia Română de Handbal obligă toate cluburile din Divizia Naţională să participe la Campionatul Naţional de rugby în 7 este o nedreptate în opinia directorului Gherasim. „Noi nu ne putem compara cu alte echipe de top din ţară, care au susţinere privată. Noi avem un buget limitat şi participarea în asemenea competiţii este costisitoare. Mai mult, cum e cazul şi acum, avem jucători care s-au accidentat, şi care ne-ar fi putut fi de folos la meciul cu Dinamo. Mă gândesc foarte serios să fac o adresă la FRR pentru a solicita să nu mai fim obligaţi să participăm la asemenea competiţii”, a declarat Valerică Gherasim.


Intră acum și în grupul de