CS Universitatea a pierdut in Slovenia (Handbal, Cupa Challenge)


Intră acum și în grupul de

RD Slovan Ljubljana – CS Universitatea Suceava 31-23 (17 – 12)

CS Universitatea Suceava a pierdut în această seară cu scorul de 31-23, prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Challenge, în compania grupării RD Slovan Ljubljana, o diferenţă greu de recuperat în returul de la Suceava. Aşa cum se aşteptau, “studenţii” s-au convins din teren că au dat peste cel mai puternic adversar pe care l-au înfruntat până acum în Europa, gazdele fiind în avantaj pe întreaga durată a partidei.

Începutul jocului a fost echilibrat astfel că după primul sfert de oră, slovenii lui Boris Denic aveau un avantaj de numai 2 goluri, scor 9-7, care s-a mărit odată cu trecerea timpului astfel că, în minutul 25 a fost 15-10, iar la pauză gazdele au intrat la vestiare la adăpostul a cinci goluri avans, scor 17-12.

Timpul de odihnă nu a fost prielnic sucevenilor care în partea secundă nu au putut să reducă din handicap, dimpotrivă slovenii s-au distanţat treptat, 19-13 în minutul 33 şi 23-15 în minutul 39. Avantajul de opt goluri luat de Slovan s-a menţinut şi cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, scor 25-17, iar la final, tabela din sala Kodeljevo din Ljubljana a arătat aceeaşi diferenţă în favoarea gazdelor, scor 31-23.

Returul va avea loc sâmbătă, 3 aprilie, în sala LPS din Suceava, cu începere de la ora 11:00.


Intră acum și în grupul de