Beat si fara permis isi plimba prietenii in miez de noapte prin Humor


Intră acum și în grupul de

Deşi ştia că prietenul său era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere i-a dat maşina. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 02.20, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, a oprit în trafic, pe DN 17, un autoturism. Conducătorul acestuia a coborât din maşină şi a fugit, iar ceilalţi ocupanţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

În jurul orei 04.00, un agent de poliţie a legitimat în zona unui hotel din localitate pe conducătorul autoturismului care fugise acesta fiind identificat ca fiind N. Alexandru, de 20 ani din oraşul Frasin, iar în urma verificării în baza de date s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere auto.

N. Alexandru a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul orăşenesc Gura-Humorului, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări s-a mai stabilit că R. Florin, de 19 ani din oraşul Frasin, proprietarul autoturismului, i-a încredinţat lui N. Alexandru autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice, deşi cunoştea faptul că acesta nu deţine permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de