Catedra de fotbal de la LPS Suceava organizeaza Cupa Primaverii, editia I (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

În perioada 1-2 aprilie va avea loc prima ediţie a Cupei Primăverii la fotbal pe teren redus, o competiţie de nivel judeţean organizată atât pentru copii din ciclul primar din clasele I-IV cât şi pentru copii din ciclul gimnazial, clasele a V-a şi a VI-a.

Cupa Primăverii este organizată de catedra de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Suceava sub coordonarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava şi în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava, Universitatea “Ştefan cel Mare” şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava.

La această competiţie vor participa unităţile şcolare din sistemul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, constituite din elevi la cursul de zi ai aceleeaşi unităţi şcolare, legitimaţi sau nelegitimaţi, născuţi în anul şcolar 1997 şi mai tineri.
Luni după-amiază, la LPS Suceava a avut şedinţa tehnică cu reprezentanţi unităţilor şcolare care vor participa la Cupa Primăverii, şedinţă în care s-au stabilit ultimele detalii cu privire la această competiţie. “Am organizat această şedinţă pentru a pune la punct toate aspectele legate de documentele cu care trebuie să se prezinte elevii, programul jocurilor, regulamentul şi alte puncte de interes. Sunt convins că va fi o competiţie frumoasă în care copiii vor avea ocazia să-şi etaleze calităţile”, a declarat prof. Ovidiu Murariu, membru în Comisia tehnică a competiţiei.

Ioan Radu, vicepreşedintele Comisiei de organizare a Cupei Primăverii a precizat că este de apreciat interesul care l-a stârnit această competiţie deşi se va desfăşura înaintea Sărbătorilor Pascale. “Vă mulţumim că aţi răspuns afirmativ invitaţiei noastre de a participa la această competiţie, în ciuda faptului că suntem într-o perioadă în care fiecare este preocupat mai mult cu pregătirile pentru Paşte. Cupa Primăverii este o competiţie în care participanţii îşi vor putea valorifica aptitudinle într-o competiţie. Este obligaţia noastră, ca Liceu cu Program Sportiv să organizăm o astfel de competiţie prin care să oferim posibilitatea copiilor să se manifeste într-un cadru organizat. Sper ca această competiţie să se permanentizeze”, a declarat Ioan Radu.

La Cupa Primăverii se vor oferi diplome de participare tuturor unităţilor şcolare, diplome pentru locurile 1-3, cupe, precum şi premii pentru “cel mai tehnic jucător”, cel mai bun portar”, “golgheterul competiţiei”, premii constând în mingi, ghete de fotbal şi mănuşi.
Toţi participanţii au obligaţia să aibă asupra lor carnetul de elev cu fotografie sau adeverinţă, iar profesorii să deţină vizele medicale ale jucătorilor.

La clasele I-IV, între orele 8-12, jocurile se vor disputa pe terenul sintetic de la Hotel Zamca, iar între orele 12-17 în sala de sport a LPS Suceava. La clasele V-VI, jocurile se vor desfăşura pe terenul sintetic de la Universitate.

Iată lista unităţilor şcolare participante în competiţia claselor I-IV: Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 4 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Jean Bart” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 6 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Grigore Ghica Voievod” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Ion Creangă” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Miron Costin” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Ipoteşti, Şcoala de Arte şi Meserii Pătrăuţi, Şcoala Creştină Filadelfia Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Bosanci, Grupul Şcolar Pârteştii de Jos, Grupul Şcolar Pârteştii de Sus, Grupul Şcolar Cajvana, Şcoala cu clasele I-VIII Todireşti, Şcoala cu clasele I-VIII Stroieşti, Şcoala cu clasele I-VIII Calafindeşti, Şcoala cu clasele I-VIII Salcea, Şcoala cu clasele I-VIII Plopeni, Şcoala cu clasele I-VIII Şcheia, Şcoala cu clasele I-VIII Şerbăuţi, Şcoala cu clasele I-VIII Sfântu Ilie, Şcoala speacială Suceava şi Grupul Şcolar Liteni.

În competiţia rezervată claselor V-VI vor participa următoarele unităţi şcolare: Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Jean Bart” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 6 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Grigore Ghica Voievod” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Ion Creangă” Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII “Miron Costin” Suceava, Şcoala de Arte şi Meserii Pătrăuţi, Şcoala Creştină Filadelfia Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Ipoteşti, Şcoala cu clasele I-VIII Bosanci, Grupul Şcolar Pârteştii de Jos, Grupul Şcolar Pârteştii de Sus, Grupul Şcolar Cajvana, Şcoala cu clasele I-VIII Todireşti, Şcoala cu clasele I-VIII Stroieşti, Grupul Şcolar Dumbrăveni, Şcoala cu clasele I-VIII Salcea, Şcoala cu clasele I-VIII Plopeni, Şcoala cu clasele I-VIII Şerbăuţi, Şcoala cu clasele I-VIII Sfântu Ilie, Şcoala speacială Suceava şi Grupul Şcolar Liteni, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava şi Şcoala cu clasele I-VIII Şcheia.


Intră acum și în grupul de