Progres real pentru inotatorii de la CSS 3 Suceava (Natatie)


Intră acum și în grupul de

Înotătorii de la Clubul Sportiv Şcolar 3 Suceava au participat recent la Piteşti la Campionatul Naţional de Poliatlon pentru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani. În competiţia de poliatlon concurenţii iau startul în toate probele pentru ca la final să se facă un clasament în funcţie de rezultatele obţinute la fiecare stil în parte.

La întrecerile de la Piteşti au participat peste 42 de cluburi din ţară, CSŞ 3 Suceava situându-se în final pe locul 21 în clasamentul general. Rezultate deosebite au obţinut sportivii Teodor Marchitan, 11 ani, locul 13 din peste 120 de concurenţi în clasamentul general, Cosmina Ungureanu, locul 12 la 50 bras, Ioana Pavăl, Diana Dungeanu, Tudor Maxim locurile 26, 27 în diferite probe.

„Poate că la prima vedere faptul că niciun sportiv nu s-a clasat în top zece, iar clubul nostru s-a situat la jumătatea clasamentului general este cam puţin, însă trebuie de menţionat faptul că în urmă cu un an sau doi după noi se trăgea linia în clasamentul cluburilor, în timp ce sportivii noştri se clasau după locul 60. Consider că s-a progresat foarte mult în ultima perioadă de timp, sportivii noştri crescând în valoare de la an la an. Sunt convins că la următoarele competiţii, Campionatele Internaţionale de Nataţie pentru copii (11-13 ani) de la Baia Mare din luna mai, Campionatele Naţionale pentru copii de 11-13 ani din iulie şi cele pentru copii de 10 ani din iunie rezultatele vor fi mai bune”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.


Intră acum și în grupul de