Municipiul Campulung Moldovenesc va gazdui etapa zonala a Cupei Liceelor la handbal masculin


Intră acum și în grupul de

În a doua jumătate a lunii aprilie se va desfăşura etapa zonală a Cupei Liceelor ediţia 2009-2010 pentru zona nord-est (judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui). Pentru fiecare din cele cinci discipline sportive la care este organizată competiţia (atletism, baschet, fotbal, handbal şi tenis de masă) locaţia fiind diferită.

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va organiza faza zonală a competiţiei de handbal masculin în perioada 22-25 aprilie. Şedinţa tehnică a competiţiei va avea loc în data de 22 aprilie, jocurile desfăşurându-se la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” şi la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, cazarea şi masa urmând a fi tot la această unitate de învăţământ.

Competiţia zonală de handbal feminin va avea loc în aceeaşi perioadă ca la masculin, 22-25 aprilie, la Iaşi. Meciurile se vor disputa la Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, Sala Polivalentă Iaşi şi Sala liceului Teoretic „Miron Costin” din Iaşi. Cazarea echipelor va avea loc la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iaşi, iar masa la Liceul cu Program Sportiv.
Turneul de tenis de masă, faza zonală, atât la masculin cât şi la feminin, va avea loc în perioada 16-18 aprilie tot la Iaşi la Clubul Sportiv municipal. Cazarea va fi asigurată la Hotel Sport Iaşi, iar masa se va lua la Restaurantul Sălii Polivalente din Iaşi.
Competiţia zonală de fotbal băieţi va avea loc în perioada 22-25 aprilie la Botoşani. Şedinţa tehnică va fi în data de 22 aprilie, locul de disputare al meciurilor fiind Sala „Olimpia” a Liceului cu Program Sportiv din Botoşani. Cazarea şi masa vor fi asigurate la Colegiul Naţional „AT Laurian” şi/sau grupul Şcolar „Octav Onicescu” din Botoşani.

Fotbalul feminin, etapa pe zonă, va avea loc tot în perioada 22-25 aprilie la Moineşti (judeţul Bacău). La întreceri vor participa echipele reprezentative ale judeţelor Bacău, Botoşani, Iaşi şi Vaslui.
Turneul de baschet masculin, etapa zonală, va avea loc în perioada 22-25 aprilie la Iaşi în Sala Polivalentă şi în sala de sport a Şcolii „George Călinescu” din Iaşi. Cazarea participanţilor va fi la Grupul Şcolar Tehnic de Transporturi Căi Ferate Iaşi, masa fiind asigurată la Colegiul Tehnic „Richard Wurbrand” din Iaşi. Turneul feminin zonal va avea loc tot în perioada 22-25 aprilie şi tot la Iaşi, meciurile urmând a se disputa în aceeaşi locaţii ca în turneul masculin. Şi masa concurentelor va fi asigurată, la fel ca la masculin, de Colegiul „Richard Wurbrand”, singurul lucru care diferă de competiţia băieţilor fiind cazarea care la feminin va fi la Hotel Casa Corpului Didactic din Iaşi.

Faza zonală la atletism din cadrul Cupei Liceelor va avea loc în perioada 23-24 aprilie la Vaslui, traseul de alergare fiind în zona podul Huşului. Cazarea şi masa concurenţilor va avea loc la Grupul Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu” din Vaslui.


Intră acum și în grupul de