Bibirig: „Nesansa a facut sa nu ne calificam”


Intră acum și în grupul de

La finalul partidei CS Universitatea Suceava – Solvan Ljubljana, doar gazdele au fost prezente la conferinţa de presă. Sucevenii şi-au „înnecat amarul” şi au răspuns iubitorilor sportului sucevean după un meci incredibil. Leonard Bibirig, Adrian Chiruţ şi Ioan Tcaciuc au reliefat în principiu un singur lucru, acela că toată lumea a crezut în calificarea în semifinalele Challlenge Cup şi toată lumea a încercat tot posibilul, dar nu s-a putut mai mult.

„După părerea mea, doar neşansa a făcut în aşa fel ca să nu ne calificăm mai departe în semifinalele Challenge Cup. Puţină lume mai credea în posibilitatea ca noi să întoarcem rezultatul din tur, opt goluri diferenţă, însă noi am crezut în această ocazie şi ne-am străduit să facem un joc bun. Am avut din nou probleme la finalizarea unu contra unu, probleme pe care le avem de mult, la acestea adăugându-se oboseala, miza şi stresul care a planat asupra sportivilor noştri. Am fost foarte aproape de o mare performanţă şi mulţimim tuturor celor care ne-au fost alături”, a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Leonard Bibirig.

„Foarte puţină lume din Suceava ne mai dădea o şansă după înfrângerea din tur din Slovenia. Noi nu ne-am făcut foarte mari probleme şi am încercat să analizăm jocul oaspeţilor noştri şi să profităm de momentele slabe ale lor. Am fost foarte aproape să ne calificăm, însă am făcut un meci bun şi am arătat că avem valoare. Viaţa merge înainte şi sper să demonstrăm în campionat că putem mai mult”, a declarat pivotul formaţiei CSU Suceava, Ioan Tcaciuc.

„Îmi pare sincer rău pentru faptul că nu am reuşit să întoarcem soarta meciului tur de la Ljubljana. Eu şi colegii mei am dat tot ce am putut pe teren pentru a realiza o mare performanţă. Noi am crezut în şansa noastră şi am încercat să facem ce ştim mai bine, însă ne-a lipsit puţin. Le mulţumim iubitorilor handbalului sucevean care au fost alături de noi şi de această dată”, a afirmat căpitanul formaţiei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

“Acest meci a fost puţin ciudat, noi nefiind obişnuiţi să jucăm la o oră aşa matinală. Primele 20 de minute au fost de studiere a adversarului, care după începutul mai prost de partidă a intrat în criză. Cu toate acestea sucevenii au intrat la pauză cu un avantaj de 4 goluri, iar în minutul 57 au recuperat dezavantajul de 8 goluri din meciul tur. Cu un portar, Jure Vran, crucial în momentele cheie şi datorită concentrării de pe final am reuşit să marcăm de două ori şi astfel să obţinem calificarea”, a declarat antrenorul slovenilor, Denic Boris pentru Ekipa.


Intră acum și în grupul de