CSM Bucovina Suceava vizeaza victoria in disputa cu CS Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad (Rugbi, Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Unirea”, CSM Bucovina Suceava primeşte vizita formaţiei CS Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad

Meci de zile mari pe Stadionul „Unirea” din Suceava, acolo, unde sambata, de la ora 11.00, în cadrul etapei a III-a a grupei A, CSM Bucovina primeşte vizita nou-promovatei CS Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad. După ce au pierdut primele două partide ale sezonului cu Dinamo şi CSM Baia Mare, sucevenii vor să se „răzbune” pe cei de la CS Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad. Deşi au destul de multe indisponibilităţi şi au un moral cam “subţirel”, elevii antrenorului Constantin Vlad au promis că se vor mobiliza în mod deosebit şi cu suportul publicului vor să îşi treacă în cont prima victorie din campionat, un campionat în care fiecare punct va conta enorm.

“Mizez pe faptul că pe teren propriu jucătorii noştri au ştiut să strângă rândurile şi să se automotiveze de fiecare dată. Avem mare nevoie de o victorie în acest meci, pentru că avem o serie extrem de dificilă şi orice punct câştigat va avea importanţă în acest sezon competiţional.

Chiar dacă lipsesc mulţi jucători din echipa de bază, aştept ca tinerii să demonstreze în meciul cu formaţia arădeană că au valoare şi merită să joace în Divizia Naţională. Avem nevoie la această partidă de sprijinul publicului, pentru că gruparea oaspete este una tânără şi ambiţioasă alcătuită din sportivi de mare perspectivă”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

La partida cu CS Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad, sucevenii nu vor putea conta pe talentatul Gabriel Conache care este în pregătiri cu lotul naţional U20 al României în Polonia.

Clasament

1. CS Baia Mare 2 2 0 0 118-14 două pcte bonus 10
2. Dinamo 2 2 0 0 89-21 două pcte bonus 10
3. CSU Arad 2 1 0 1 45-44 1pct bonus 5
4. CSM Bucureşti 2 1 0 1 35-45 1 pct bonus 5
5. U Cluj 2 0 0 2 25-70 0 pcte bonus 0
6. CSM Bucovina Suceava 2 0 0 2 25-1430 pcte bonus 0


Intră acum și în grupul de