Sportivii suceveni nu vor participa la prima etapa a Campionatului national de glont si aer comprimat (Tir sportiv)


Intră acum și în grupul de

Criza financiară continuă să-şi lase amprenta asupra mai multor ramuri sportive. Cu lipsa banilor se confruntă şi „tiriştii” suceveni, care, la sfârşitul acestei săptămâni, ar fi trebuit să participe la prima etapă a Campionatului naţional de glonţ şi aer comprimat. Numai că sportivii de la CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi nu vor face deplasarea în Capitală şi ar putea fi dezavantajaţi în vederea calificărilor în faza finală a Campionatului naţional, care se desfăşoară pe parcursul a şase etape.

Asociaţia Judeţeană de Tir Sportiv a fost afiliată la FRTS

Şi, totuşi, sunt şi veşti bune pentru tirul sportiv sucevean. De curând, Asociaţia Judeţeană de Tir Sportiv a fost afiliată la Federaţia Română de Tir Sportiv, preşedintele asociaţiei fiind antrenorul Ştefan Buiucliu, care a precizat că la Adunarea Generală a FRTS din data de 26 martie, s-a stabilit şi componenţa Consiliului de Administraţie a FRTS, acolo unde sucevenii vor avea patru voturi, reprezentate prin Asociaţia Judeţeană de Tir Sportiv Suceava, CS Comando Solca, CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi. „Este un lucru bun pentru că vom avea aceste patru voturi, mai ales dacă ne gândim că sunt cluburi gen Dinamo sau Steaua care au un singur vot. Noi, în general, mergem pe linia impusă de Federaţie, dar având aceste voturi, când va fi cazul, ne vom putea impune punctul de vedere”, a declarat Ştefan Buiucliu.

Toderaş va avea dublă legitimare

Una dintre sportivele valoroase de la CSŞ Rădăuţi, Ana Maria Toderaş, va avea dublă legitimare. Secretarul general al FRTS, Dan Popa, a propus clubului rădăuţean să o legitimeze pe Toderaş şi la AS Club Muscelu. Ana Maria Toderaş este de doi ani componentă a lotului naţional de tir sportiv.


Intră acum și în grupul de