Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, la doar un set de calificarea la turneul final (Volei masculin – juniori III)


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii trecute la Buzău s-a disputat una din grupele turneului semifinal al Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori III. Formaţia LPS Suceava a avut ca adversare echipele CSŞ Bacău, CSŞ Olimpia Râmnicu Sărat şi CSŞ Buzău.

Ghinionul a făcut ca gruparea suceveană să întâlnească în chiar primul meci formaţia gazdă. Elevii profesorilor Vasile Moşuc şi Eusebiu Ionescu au jucat bine şi au condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, însă dacă s-au descurcat în faţa adversarilor lor, nu au reuşit să facă acelaşi lucru şi împotriva arbitrilor pierzând pe final cu 3-2. În celelalte două partide LPS CSŞ Suceava a pierdut cu 1-3 disputa cu CSŞ Bacău, cea mai bună formaţie din competiţie şi a învins cu 3-1 gruparea CSŞ Râmnicu Sărat.

„Dacă am fi câştigat primul meci cel cu CSŞ Buzău am fi ajuns la turneul final. Păcat pentru efortul depus de tinerii noştri jucători pentru că arbitri au ţinut clar cu gazdele. De fiecare dată când evoluezi în deplasare te aştepţi la 5% în favoarea gazdelor, însă aici la Buzău a fost mult mai mult şi cum la volei sunt suficiente două decizii aiurea ca să te scoată din mână lucrurile au fost clare.

Oricum, o experienţă bună pentru sportivii noştri care sunt convins că vor progresa şi o parte din ei vor ajunge jucători” a declarat profesorul Vasile Moşuc.

Din echipa LPS CSŞ Suceava au făcut parte jucătorii: Claudiu Locovei, Gabriel Nicoară, Alexandru Scurtu, Răzvan Pricop, Alexandru Cojocaru, Călin Şoş, Vlad Stratulă, Alin Stoica, Ciprian Boanţă, Eusebiu Muntean.


Intră acum și în grupul de