CSU Suceava- Stiinta Bacau, un meci al orgoliilor (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

În mod normal, meciul dintre CS Universitatea Suceava şi Ştiinţa Bacău ar fi fost unul decisiv pentru locul V în clasament, loc care ar fi dat dreptul formaţiei care-l ocupă să joace în sezonul viitor al Challenge Cup. Din păcate sau nefericire, disputa din runda penultimă a sezonului nu mai are „valoare” pentru că băcăuanii au remizat acasă cu HCM Constanţa, au câştigat la un gol diferenţă la Cluj, după ce gazdele aveau cinci goluri diferenţă la pauză, pentru ca în final să învingă Steaua la capătul unui joc bun, la fel ca şi celelalte.

„Meciul cu Ştiinţa Bacău este la fel ca unul care l-am jucat de fiecare dată în ultimele şase runde şi nu se pune problema să-l atacăm la victorie. Ştim că vom avea în faţă o grupare cu jucători valoroşi, cu atac şi contraatac bun, dar dacă ne vom mobiliza nu putem scăpa cele două puncte puse în joc.

În mod logic este relativ clar că şansele noastre la locul V după cer Ştiinţa Bacău a învins pe Steaua cu 32-30 sunt mici, dar noi vrem să dovedim suporterilor că merităm încrederea lor”, a declarat antrenorul principal al grupării CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

“Partida dintre CS Universitatea Suceava şi Ştiinţa Bacău este una a orgoliilor şi va trebui să demonstrăm în faţa suporterilor noştri că avem valoare. Este adevărat că băcăuanii au jucat bine în ultimele trei meciuri şi este păcat că disputa directă nu are rezonanţa pe care o merita dacă ar fi fost o luptă directă pentru locul cinci. Oricum ne vom apăra şansa şi vom încerca să le dovedim de ce suntem capabili”, a declarat interul stânga al echipei CSU Suceava, Cristian Adomnicăi.

“Nu mai putem urca sau coborî în clasament şi vrem să facem un joc bun în faţa iubitorilor de handball din Suceava. Este un moment în care trebuie să demonstrăm că avem valoare”, a afirmat conducătorul de joc al grupării CSU Suceava, Cristian Bursuc.

“Victoria celor de la Ştiinţa Bacău din disputa cu Steaua este una care ne-a micşorat, până la aproape zero şansele la locul V în clasamentul final. Pentru noi va râmâne varianta în care să demonstrăm că avem echipă”, a spus portarul echipei CSU Suceava, Bogdan Pralea


Intră acum și în grupul de