Cristian Adomnicai: “Nu m-a contactat nimeni si nu se pune problema ca sa plec de la CS Universitatea Suceava”


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava a vut un sezon bun şi în campionat şi în Challenge Cup după anul în care prima echipă suceveană a ajuns în semifinalele unei Cupe Europene. Deşi nu şi-a atins obiectivul propus, locul V în campionat şi accesul în fazele superioare ale Challenge Cup, pentru că în meciurile cu echipele de top nu s-a scos niciun punct, gruparea suceveană a arătat caracter, omogenitate şi spirit de luptă în disputele cu formaţiile mai bine cotate fizic şi material.

Comportarea deosebită a sucevenilor în sezonul precedent al Challnege Cup şi în campionat le-a adus câtorva oferte sau „tentaţii” deosebite pentru următorul sezon. Deocamdată doar unul dintre cei de la CSU Suceava a cedat, Florin Dospinescu, ceilalţi au rămas alături de crearea unei „Suceava Maxima”, aşa cum ne-au asigurat autorităţile locale de curând.

„Nimeni nu m-a contactat de la Ştiinţa Bacău şi nu am legătură cu acest lucru. Mai am un an de contract cu CSU Suceava şi nu mi-am pus niciodată problema să plec de aici. În pofida faptului că nu ne-am atins obiectivul propus pot să spun că oaspeţii noştri de duminică au o echipă bună care s-a descurcat mai bine ca noi în disputele cu echipele de top cum ar fi HCM Constanţa, Steaua sau UCM Reşiţa, însă noi avem datoria să facem un meci bun în faţa propriilor suporteri”, a afirmat interul dreapta al echipei CSU Suceava, Cristian Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de