Super concert Bitza, la club Babylon din Suceava!


Intră acum și în grupul de

Studenţii suceveni se pot distra joi seară la ”A.S.U.S Fiesta Party”, la Club Babylon din Suceava, o petrecere la care cei mai convenţionali şi mai petrecăreţi studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Toţi ceilalţi beneficiază de o super ofertă la shot-urile de tequila. Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S şi va fi întreţinută de rezidenţii clubului Babylon, DJ Cioco şi MC Dany.

Vineri seara, fanii Bitză vor avea parte de un super concert live, pe care iubitul artist îl va susţine în clubul sucevean. Mihai Bita a dat piept cu muzica românească împreună cu Ionuţ, Sorin şi Cătălin, formând trupa Ro-Mania. Cei patru artisti au interpretat piese din folclorul românesc, impunându-l din nou pe piaţă. La scurt timp, Mihai (Bitză) a considerat că muzica etno nu îl mai reprezintă şi a părăsit trupa.

Prima apariţie hip-hop a lui Bitză a fost în compilaţia “Sabotaj”, unde a cântat împreună cu Adrian Despot celebra piesă “Vorbeşte vinul”. Bitză a concertat cu Paraziţii din ianuarie 2003 până în iunie 2004. Atunci, la primul Concert, artistului i s-a conturat ideea unui album propriu, care s-a conturat la apariţia albumului “Sevraj”. După o serie de hit-uri care au ţinut primele locuri ale topurilor de profil, Bitză vine la Suceava pentru a-şi promova noul album “Goana după fericire”.

Sâmbătă seara, la Babylon va avea loc “Hell Party”, o super petrecere pe mixuri de club, special pregătite pentru toţi îndrăgostiţii de distracţie de Dj Cioco şi Mc Dany, ambii rezidenţi în Club Babylon din Suceava.
Program special de animaţie şi un show incendiar cu cele mai sexy animatoare, alături de o super promoţie şi o serie de concursuri alături HELL.

Duminică, în clubul sucevean se va sarbători “Ziua Tineretului”, alături de Organizaţia Judeţeană de Tineret a PDL Suceava. Invitaţi speciali la acest eveniment vor fi Dj Vlado şi Dance Generation, campioni naţionali la electro-dance.


Intră acum și în grupul de