Doua etape din Turul Romaniei vor trece prin judetul Suceava (Ciclism)


Intră acum și în grupul de

Ediţia din acest an a Turului ciclist al României se va desfăşura în perioda 5-12 iunie, la întrecere participând 18 echipe de prim rang din Europa.

Caravana ciclistă formată din 210 persoane şi peste 30 de autovehicule va trece şi în acest an prin judeţul Suceava. Două dintre etape turului se vor desfăşura pe trasee din judeţul nostru.

Sosirea din etapa a II-a va avea loc în municipiul Vatra Dornei, linia de sosire fiind pe strada Mihai Eminescu, în faţa Primăriei Municipiului. Sosirea în etapa a III-a va avea loc pe traseul Str. Ana Impătescu – Str. Ştefan cel Mare – linia de sosire fiind în dreptul Parcului Central (Biserica Catolică), iar festivitatea de premiere se va desfăşura în Parcul Uniunii Europene (vizavi de BCR).

În ziua de 9 iunie, startul festiv al etapei a IV-a se va da din zona Parcului Central la ora 12:30, iar startul tehnic va avea loc la ieşirea din comuna Şcheia, în jurul orei 13:00, caravana urmând a se deplasa spre oraşul Gura Humorului.

Organizatorii etapelor ce vor parcurge judeţul Suceava sunt Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Suceava, Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava şi Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de