Acasă Sport Inca o infrangere in cont pentru CSM Bucovina Suceava (Rugby – Divizia...

Inca o infrangere in cont pentru CSM Bucovina Suceava (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

În etapa a VIII-a a grupei A, CSU Arad – CSM Bucovina Suceava 54-14 (33-0)

În runda cu numărul VIII a grupei A a Diviziei A de rugby CSM Bucovina Suceava a evoluat pe terenul formaţiei CSU „Aurel Vlaicu” Arad. Deşi s-au străduit, sucevenii nu au reuşit să evite cea de-a opta înfrângere consecutivă din acest sezon competiţional pierzând cu scorul de 54-14. Punctele realizate de elevii antrenorului Constantin Vlad au fost realizate de Creţuleac şi Andronic, eseuri şi Tiberiu Conache, transformări.



„Prima repriză a fost clar dominată de gazde care ne-au depăşit la capitolul atitudine şi viteză. Noi nu am început rău meciul dar încă din start am pierdut trei jucători, Soloniuc, Opariuc şi Onofrei care s-au accidentat, ei adăugându-se absenţilor Varvaroi, Ţurcanu, Patenschi, Flutur şi Drelciuc.

În aceste condiţii nu s-a putut face mai mult, chiar dacă cei din teren s-au dăruit şi au luptat pentru un rezultat bun. Ne aşteaptă ncă un joc dificil pe terenul formaţiei CSM Bucureşti şi trebuie să ne descurcăm. Vom reveni la Suceava şi apoi marţi ne vom deplasa în capitală pentru partida cu gruparea bucureşteană care va avea loc miercuri. Pentru noi esenţial este să ne refacem cum putem până la partida de sâmbătă cu U Cluj, partidă pe care sperăm să o câştigăm”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version