Sucevenii mai au de suferit o runda (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a IX-a a grupei A, miercuri de la ora 14.00, CSM Bucovina Suceava va juca pe terenul grupării CSM Bucureşti

Runda cu numărul IX a seriei A a Diviziei Naţionale de rugby programează pentru CSM Bucovina Suceava încă un meci în trecut la capitolul bonus negativ. Miercuri, de la ora 14.00, elevii antrenorului Constantin Vlad vor evolua pe terenul grupării CSM Bucureşti.

Formaţia suceveană are o grămadă de accidentaţi pentru jocul cu formaţia bucureşteană, care a învins şi în tur pe „Unirea”, dar vrea să acorde credit tinerilor care trebuie să capete experienţă în jocurile dificile.

„Este greu de jucat pentru noi, semiprofesionişti, două meciuri la rând, unul la Arad şi al doilea şi Bucureşti în decurs de trei zile. Am mai trecut prin astfel de momente şi nu ne vom lăsa pentru că de fiecare dată am luptat până la capăt. Nu avem mari pretenţii pentru partida din capitală, mizăm în schimb pentru jocul cu U Cluj care este esenţial pentru noi în perspectiva turneului play-out. Avem o grămadă de accidentaţi, oricum s-ar spune, dar ne vom „ambala” la meciul cu U Cluj acolo unde avem nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de sport din Suceava”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de