Performante de exceptie pentru micii dansatori de la Clubul „Unic – 2008” din Gura Humorului (Dans sportiv)


Intră acum și în grupul de

Iaşiul a găzduit recent Campionatul Naţional pe clase la dans sportiv. La competiţie au participat şi copiii de la Clubul „Unic” din Gura Humorului care au reuşit să urce de patru ori pe podiumul de premiere.

La clasa hobby 10-11 ani cuplul Ana Maria Pavel – Flavius Ştefan Gruşcă s-a clasat pe primul loc, pe locul secund situându-se tot doi copii din Gura Humorului, Ruxandra Elena Ionaşcu şi Tudor Constantin Vasilcovschi.

La clasa hobby 12-15 ani titlul de campioni a revenit cuplului Ioana Ancuţa Dumitrean – Narcis Iulian Nechitoaia de la Clubul „Unic – 2008”, colegii lor Gabriela Baltean şi Alexandru Gabriel Carlescu clasându-se pe locul al doilea.

Clubul de dans sportiv „Unic – 2008” este nou înfiinţat, dar a reuşit în scurt timp să se remarce în competiţiile naţionale. La Campionatul Naţional Masters de la Bucureşti din luna martie a acestui an la grupa hobby 12-15 ani titlul de campioni a revenit cuplului Ancuţa Dumitrean – Narcis Nechitoaia. Clubul de dans sportiv „Unic – 2008” îl are ca preşedinte pe Emilian Păduraru, instructor II, vicepreşedinte pe Roxana Enache, instructor I şi colaboratori pe Silviu Cojocariu şi Alexandra Lutic.


Intră acum și în grupul de