“Ziua micului olimpic” pentru “Licuricii” din Falticeni


Intră acum și în grupul de

În cadrul programului “Mişcare pentru sănătate”, joi, la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 “Licurici” din Fălticeni a avut loc “Ziua micului olimpic”, o actiune organizată de Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava, Grădiniţa cu program prelungit nr.1 “Licurici” şi Colegiul Agricol Fălticeni.

Timp de două ore, pe Stadionul Tineretului, 120 de copii au desfăşurat sub îndrumarea educatoarelor Maria Dulgheru, Ana Loghin şi Mihaela Chelaru, diverse activităţi specifice vârstei: ştafete, trasul frânghiei, frisbee (aruncarea discului), boccia (joc tradiţional franţuzesc), etc.

“Vremea a ţinut cu noi şi pot spune că a fost o acţiune foarte plăcută la care au luat parte şi aproximativ 60-70 de părinţi, care şi-au urmărit atent copiii în diferite concursuri. Este o premieră pentru municipiul Fălticeni şi intenţionăm să continuăm cu astfel de acţiuni la toate grădiniţele din municipiu. Copiii au dovedit o dorinţă mare de mişcare, unii au fost foarte agili, alţii foarte gălăgioşi dar per total a fost bine. Astfel de acţiuni le oferă ocazia să socilizeze într-un alt mediu şi să-şi dezvolte spiritul competitiv”, a declarat Cătălin Coman, directorul DSJ Suceava.

Toţi participanţii au primit tricouri şi dulciuri din partea organizatorilor.


Intră acum și în grupul de