Fratii Dobrita pe podium (Atletism)


Intră acum și în grupul de

În acest week-end, a avut loc Maratonul Internaţional Transilvania. Organizat de Primăria Municipiului Mediaş, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sighişoara, Consiliul Judeţean Sibiu, Consiliul Judeţean Mureş şi CSŞ Mediaş, maratonul s-a disputat în sistem OPEN pe distanţa de 42,195 km, între oraşele Sighişoara şi Mediaş.

Cei peste o sută de concurenţi au avut de înfruntat un adversar neaşteptat, vântul extrem de puternic care le-a bătut din faţă participanţilor. Din această cauză o bună parte dintre concurenţi a şi decis să abandoneze cursa, după parcurgerea a numai câţiva kilometri. La masculin, câştigător, cu timpul de 2 ore 29:56 min a fost Beniamin Răsădea (23 ani), din Haţeg, cel care la ediţia precedentă se clasase al doilea.

Locurile de pe podium au fost ocupate în ordine de sibianul Francisc Sarosi (39 ani), cu timpul de 2 ore 48: 33 min şi Constantin Dobriţă (CSM Suceava), în vârstă de 29 ani, cu timpul de 2 ore 49:20 min, acesta din urmă fiind antrenat de Silviu Casandra. “Mă bucur pentru rezultatul obţinut de Constantin Dudiţă la un concurs a fost puternic şi condiţiile meteo nefavorabile. Prin acest rezultat suntem îndreptăţiţi să ne facem speranţe într-o figură frumoasă la Campionatul Naţional”, a declarat Silviu Casandra.

Tot acest week-end, la Sighişoara a avut loc un Grand Prix de alergare pe şosea, concurs la care sportiva Ionela Dobriţă s-a clasat pe locul secund. Legitimată la CSM Suceava unde este antrenată de Silviu Casandra, atleta suceveană a parcurs cei 10 km ai probei de alergare pe şosea în 38 de minute şi 5 secunde.


Intră acum și în grupul de