Sportivii de la CS 3 Suceava au inceput sa se remarce in competitiile nationale (Natatie)


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul a două săptămâni, înotătorii de la Clubul Sportiv 3 Suceava au participat la două competiţii de nataţie, una la Baia Mare, iar cealaltă la Bacău. Competiţia maramureşeană s-a numit „Cupa Tyr – Flyick” şi a adunat la start peste 300 de sportivi de la 17 cluburi din ţară.

Sportivii de la CS 3 Suceava pregătiţi de profesorul Cezar Moscaliuc au cucerit 22 de medalii clasându-se la final pe locul III în clasamentul general pe echipe.

„Dintre sportivii noştri s-a remarcat în mod deosebit Teodor Marchitan care s-a impus în proba de 100 metri bras la categoria de vârstă 11 ani. Rezultate bune au obţinut şi Ioana Pavăl, Diana Lisov, Ştefan Catargiu, Alexandru Bodnar, Tudor Maxim, Bianca Moraru şi Antonia Niţu, precum şi ştafetele masculină şi feminină de 4X50 mixt la categoria de vârstă 10 ani”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

La Bacău, înotătorii de la CS 3 Suceava au participat la prima ediţie a „Cupei Bistriţa”. La competiţie au fost prezenţi sportivi din Bacău, Piatra Neamţ, Brăila şi Suceava.

La finalul întrecerilor de la Bacău s-au făcut clasamente pe fiecare categorie de vârstă în parte, 10, 11 şi 12 ani pe echipe. La categoria de vârstă 12 ani CS 3 Suceava s-a clasat pe locul I în competiţia pe echipe, la categoria de vârstă 11 ani CS 3 Suceava s-a situat pe locul II, iar la cea de 10 ani pe locul III, obţinând în total un număr de 25 de medalii.

„Faţă de competiţia care s-a disputat la Baia Mare, la Bacău sportivii noştri au obţinut 3 medalii de aur, una prin Teodor Marchitan la 50 metri bras şi două prin Ioana Pavăl la 50 metri bras şi 50 metri fluture. Pe locul I s-au clasat şi ştafetele de 4X50 metri mixt şi 4X50 metri liber la categoria 12 ani masculin.
M-a bucurat comportarea sportivilor de la clubul nostru la cele două competiţii de la Baia Mare şi Bacău, ei arătând un progres real care îmi dă speranţe pentru Campionatele Naţionale de Nataţie pentru categoria de vârstă 10 ani din 12-13 iunie de la Arad şi pentru Campionatele Naţionale de Nataţie pentru copii cu vârsta de 11-13 ani care va avea loc la Brăila în perioada 1-4 iulie”, a afirmat directorul CS 3 Suceava, Cezar Moscaliuc.


Intră acum și în grupul de