Formatia Liceului cu Program Sportiv din Suceava lupta pentru calificarea la turneul final (Handbal masculin – juniori I)


Intră acum și în grupul de

În perioada 26-28 mai la Reşiţa se vor desfăşura meciurile din cadrul grupei a III-a a turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I. Echipa LPS Suceava va avea ca adversare formaţiile LPS Brăila, CSŞ Sighişoara şi Liceul „Traian Vuia” Reşiţa.

„Tragerea la sorţi a fost una care ne-a avantajat oarecum, meciul cu formaţia gazdă a turneului fiind chiar ultimul. Pentru noi extrem de important este primul meci şi chiar dacă să spunem că sighişorenii pornesc ca favoriţi în meciul direct, dar avem şi noi şansa noastră şi într-o zi bună cred că putem să învingem pe oricine.

Oricum ar fi, ne vom apăra şansa pentru că nu este puţin lucru să te califici la turneul final al juniorilor I”, a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava, Petru Brânduşe.

Din echipa suceveană fac parte sportivii: Mădălin Petraşuc, Iulian Marţolea, Tudor Păcuraru, Marius Bahan, Dan Negruşeri, Cristian Iriciuc, George Furdui, Alin Pricop, Vasilică Ignătescu, Cezar Lucaci, Gabriel Păcuraru, Marian Camilari, Ştefan Cîmpan şi Iulian Becica.

Programul meciurilor la competiţia semifinală de la Reşiţa:

Miercuri, 26 mai:
Ora 15.00 LPS Suceava – CSŞ Sighişoara
Ora 17.00 LPS Brăila – Liceul „Traian Vuia” Reşiţa

Joi, 27 mai:
Ora 15.00 CSŞ Sighişoara – Liceul „Traian Vuia” Reşiţa
Ora 17.00 LPS Suceava – LPS Brăila

Vineri, 28 mai:
Ora 9.00 LPS Brăila – CSŞ Sighişoara
Ora 11.00 LPS Suceava – Liceul „Traian Vuia” Reşiţa


Intră acum și în grupul de