Sportivii de la Club Select Suceava s-au remarcat la Cupa Tenis Partener


Intră acum și în grupul de

La finele săptamânii trecute, pe terenurile bazei sportive Unirea s-au disputat meciurile din cadrul ediţiei 2010 ale “Cupei Tenis Partener”. La competiţia organizată de BCR, Tenis Partener, Asociaţia Judeteană de Tenis, Clubul “Select” şi Clubul Municipal Suceava au participat peste 55 de sportivi care şi-au disputat întâietatea pe patru nivele de valoare.

La nivelul al cincilea, pe primul loc în clasamentul final s-a situat Dana Coştiug, pe locurile doi şi trei clasându-se Andrei Iacob şi respectiv Ana Maria Iacoban, toţi trei din Suceava.

Nivelul al şaselea l-a avut ca şi învingător pe Mihai Ududec din Suceava, cel care l-a învins în finală pe Constantin Radu din Adjud, locul al treilea fiind ocupat de Ştefan Hunceac de la CS “Select” Suceava.

Cel care s-a impus la nivelul al şaptelea a fost Arthur Zgardan din Republica Moldova, pe locurile doi şi trei situându-se în ordine Irinel Nanu şi Victor Ciprian din Rădăuţi.
Categoria a VIII-a a revenit lui Ciprian Chelariu, el fiind urmat în clasamentul final de Mihai Pop şi Bogdan Marasin, toţi trei de la CS “Select” Suceava.

Cei care au urcat pe podiumul de premiere au primit diplome, cupe, medalii şi echipament sportiv (mingi, prosoape, tricouri) din partea organizatorilor.


Intră acum și în grupul de