Meciuri decisive in cadrul turneului play-off (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Înaintea ultimelor meciuri din grupe, care vor stabili semifinalistele ediţiei a XV-a a Campionatului Municipal de Fotbal, în clasamentele celor două grupe două echipe au maximum de puncte. Railex ODN şi Revine au câştigat ambele partide pe care le-au disputat şi sunt practic calificate în semifinale. În ultimele două partide ale grupelor se va juca un două meciuri deosebit de interesante, Railex ODN – Interconti şi Revine – Sporting, meciuri în care formaţiile Interconti şi Sporting au neapărată nevoie de victorie pentru a ajunge în penultimul act al competiţiei fotbalistice municipale.

În partidele din etapa a II-a a grupelor Campionatului Municipal de Fotbal s-au întâlnit echipele Interconti şi Omniasig, Railex ODN şi Apropo Café, în grupa A, respectiv Revine şi Ambro Pit Stop şi Sporting şi Pub Sport Penalty, în grupa B.
În primul meci din grupa A, Interconti a dispus cu scorul de 5-1 de Omniasig prin golurile marcate de Crăciun (2), Ududec, Cazacu şi Mihai. Golul de onoare al învinşilor a fost înscris de I. Marciuc.

Interconti: Vornicu – Oprea, Nacu, Moşuc, Cazacu, Crăciun, Ududec, Mihai.
Omniasig: Brandis – Chiorescu, Rotari, Golea, Munteanu, F. Marciuc, Ciotină, Ruşti, I. Marciuc, Păşnicuţ.

În cel de-al doilea meci al grupei A, Railex ODN a trecut lejer de Apropo Cafe cu scorul de 6-1. Macovei (3), Ungureanu (2) şi Luca au punctat pentru învingători, în vreme ce pentru Apropo Cafe a înscris Boghiu.

Railex ODN: Livinschi – Macovei, Haraga, Ungureanu, Cazacu, Luca, A. Negru, Buzuleac, Sidoriac.

Apropo Cafe: Tipa – Carcea, Beudean, Ciocan, Cristurean, Boghiu, Saociuc, Papadiuc, Turturean, Plăcintă.

Grupa B a programat derbiul dintre două foste învingătoare ale competiţiei, Revine şi Ambro Pit Stop. Experienţa superioară a componenţilor formaţiei Revine şi-a spus cuvântul şi foştii fotbalişti s-au impus cu 3-0 prin golurile marcate de Mihai Guriţă şi Adrian Beldiman. De remarcat faptul că formaţia lui Iliuţă Trandafir, Revine, nu a primit niciun gol în cele două meciuri jucate în play-off.

Revine: Botezatu – Bernard, Ciobanu, Gugianu, Guriţă, Romaşcanu, Grosu, Siminiceanu, David, Tăuteanu, Trandafir.

Ambro Pit Stop: Băiţan – Pentiuc, Lăzurcă, Moldovan, Rădăşanu, Sumănaru, Niţescu, Raţă, Cosmaciuc, Costel Buta.

În ultimul joc al zilei, Sporting a trecut greu de Pub Sport Penalty cu scorul de 5-3, după ce învinşii au condus în două rânduri pe tabela de scor. Au marcat Ciprian Anton (2), Andreica, Grigorean şi Oniu pentru Sporting şi Ţiprigan, Sârbu şi Fodor pentru învinşi.

Sporting: Andreica – Anton, Grigorean, Lubeniski, Asmarandei, Oniu.
Pub Sport Penalty: Simileac – Monacu, G.Toderaşcu, Sârbu, Ţiprigan, G.Istrate, Fodor.

Grupa A

1. Railex ODN 2 2 0 0 10-3 6
2. Interconti 2 1 0 1 7-4 3
3. Apropo Café 2 1 0 1 4-8 3
4. Omniasig 2 0 0 2 3-9 0

Grupa B

1. Revine 2 2 0 0 6-0 6
2. Ambro Pit Stop 2 1 0 1 5-4 3
3. Sporting 2 1 0 1 6-8 3
4. Pub Sport Penalty 2 0 0 2 3-8 0


Intră acum și în grupul de