O “tolba” de medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava (Campionatele Nationale de Navomodele machete)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Navomodele machete (clasa C) care s-au încheiat recent la Constanţa au prilejuit o nouă comportare foarte bună a sportivilor de la CSTA Suceava. Se poate spune că ediţia 2010 a fost mai bună decât precedenta, sucevenii reuşind de această dată să urce şi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. La competiţia de navomodele machete, (care este practic o expoziţie), au participat un număr de 210 modele de la 9 cluburi din România. Medaliile s-au acordat la cele şapte clase de concurs care alcătuiesc clasa C.

La categoria juniori, sportivii de la CSTA Suceava au cucerit şase medalii la individual şi patru în competiţia pe echipe.

Adrian Cătană a luat argintul la clasa C2, Andrei Albu bronzul la clasa C3, Andrei Albotă argint la C4 şi Adrian Cătană bronz la aceeaşi clasă, Adrian Cătană bronz la clasa C5 şi tot el bronz la clasa C7. În competiţia pe echipe juniorii de la CSTA s-au situat pe locul secund la clasele C2, C4 şi C5 şi pe locul al treilea la clasa C3.
La categoria seniori, CSTA Suceava a cucerit 12 medalii la individual şi una pe echipe.

Vasile Bilius a luat argintul la clasa C2, Mihai Feier a câştigat clasa C3, colegii săi Vasile Storociuc şi Sorin Cătană cucerind medaliile de bronz. Vasile Storociuc şi Mihai Feier s-au clasat pe locul III la clasa C4, Mihai Feier câştigând aurul la clasa C5 în timp ce Florin Cătană a luat bronzul la aceeaşi clasă. Acelaşi Mihai Feier a luat medalia de argint la clasa C6 la aceeaşi clasă Ion Botuşan cucerind medalia de bronz. La clasa C7 Mihai Feier a fost al doilea şi Sorin Cătană al treilea, la această clasă echipa CSTA clasându-se a doua. De menţionat că în luna septembrie a acestui an Suceava va găzdui Cupa României la navomodele machete.


Intră acum și în grupul de