CSM Bucovina Suceava „ataca” ultima etapa cu un lot decimat de accidentari (Rugby in 7)


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul acestei săptămâni, la Baia Mare, se va disputa ultima etapă a Campionatului naţional de rugby în 7. După fiecare din cele două turnee care s-au jucat până acum, formaţia CSM Bucovina Suceava s-a clasat pe penultima poziţie din cele 12 echipe participante.

„Prima rundă a Campionatului naţional de rugby în 7 ne-a prins când nu eram puşi la punct cu pregătirea, iar această ultimă etapă pică într-un moment şi mai dificil. În primul rând, avem o serie de sportivi cu accidentări grave, sportivi care alcătuiesc coloana vertebrală a formaţiei noastre. În două luni de zile s-au petrecut atâtea accidentări grave cât nu am avut în 20 de ani. Hamciuc, Tiberiu Conache, Varvaroi, Teodorovici şi Patenschi vor avea nevoie de o perioadă mai lungă de refacere, lucru care va afecta în mod cert jocul echipei noastre.

În al doilea rând, acest ultim turneu de rugbi în 7 se va desfăşura în perioada în care există examene de bacalaureat şi de licenţă şi în mod cert ne vor mai lipsi încă câţiva jucători promiţători. Sper să trecem peste aceste momente mai grele şi să mergem înainte.

Oricum, începând de luni, 28 iunie, vom începe pregătirile pentru partea a doua a sezonului competiţional 2010, pentru că turneul play-out al Diviziei Naţionale va debuta în data de 31 iulie”, a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de