Sportivii de la CSMU LPS Suceava au primit diplome de excelenta pentru promovarea in Divizia A1 (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Componenţii echipei de volei masculine CSMU LPS Suceava care au reuşit la finele sezonului competiţional 2009-2010 să promoveze în primul eşalon valoric au fost recompensaţi cu prilejul Zilelor Sucevei. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu le-a acordat sportivilor pregătiţi de profesorul Victor Pancu diplome de excelenţă pentru accesul în Divizia A1.

Dacă în urmă cu un an, handbaliştilor de la CS Universitatea li s-au recunoscut meritele deosebite în promovarea sportuluisucevean, acum a fost rândul celor de la volei să primească distincţii din partea municipalităţii. Alături de jucători la eveniment au fost prezenţi antrenorul Victor Pancu, directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim, managerul Traian Căldare cei care şi-au adus şi ei din plin contribuţia la promovarea în Divizia A1.

“Trebuie să mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în încercarea noastră reuşită de a reveni printre cele mai bune echipe din ţară, acolo unde am mai fost ani de-a rândul. În mod cert greul de-acum începe şi va trebui să găsim soluţii atât pentru menţinerea jucătorilor noştri, dar şi pentru aducerea a încă doi–trei sportivi de talent pentru a ne putea menţine în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

“Sunt fericit că anul acesta, când se împlinesc 52 de ani de când am venit în Suceava, am reuşit să promovez pentru a patra oară cu formaţia de volei. Sper să rezistăm primul an fiindcă acesta este cel mai greu”, a afirmat una din legendele sportului sucevean, doctorul Traian Cladare.

Cei care au reuşit performanţa de a readuce voleiului sucevean în primul eşalon valoric sunt: Sasu, Huţuleac, Orăşanu, Giurcă, Someşan, Suson, Ursachi, Bocancea, Soveja, Prodan, Cosovanu.


Intră acum și în grupul de