De Sanziene, sucevenii au luat cu asalt centrul orasului


Intră acum și în grupul de

De Sânziene, sucevenii şi musafirii acestora au luat cu asalt centrul Sucevei, pentru a se înfrupta din bucatele cu care i-au întâmpinat comercianţii care şi-au amplasat tarabele în buricul târgului.

Ca de fiecare dată, de Zilele Sucevei, mititeii, cârnăciorii şi berea rece au cel mai mare succes la hrămari.

Sucevenii care au decis să sărbătorească hramul mare al municipiului în oraş s-au bucurat în a doua parte a zilei de o temperatură mult mai prietenoasă decât cea înregistrată în cursul dimineţii, astfel că numărul acestora a crescut considerabil, centrul oraşului fiind împânzit de persoanele dornice să guste din mâncărurile pregătite de comercianţi.

Cei care au dorit să facă cumpărături au avut la îndemână “Târgul de Sânziene”, amenajat pe esplanada Casei de Cultură, de unde au putut achiziţiona o mulţime de obiecte confecţionate manual, îmbibate de tradiţie şi autenticitate.

Spre seară, pe scena special amenajată, au urcat formaţii de amatori din localităţile: Sf. Ilie, Moara, Bosanci, Mihoveni, Mălini, Pârteşti, Fundu Moldovei, care au evoluat sub genericul “De la noi din Bucovina”.

Seara s-a încheiat cu reprezentaţia Ansamblului Artistic “Ciprian Porumbescu”, alături de care au evoluat: Margareta Clipa, Laura Lavric, Sorin Filip, Dana Dăncilă, Gheorghe Finiş, Lucica Păltineanu, Rodica Andronic. Au mai cântat pentru suceveni şi Angelica Flutur, Adriana Bucevschi, Gheorghe Rotaru şi Alexandru Brădăţan.


Intră acum și în grupul de