Silviu Casandra: „Mi-as mai dori cateva titluri de campion national pentru ca recordul va fi greu de egalat pentru oricine”


Intră acum și în grupul de

Atletul Silviu Casandra a reuşit la finele săptămânii trecute să-şi treacă în bogatul său palmares cel de-al 32 titlu de campion naţional în proba de 20 kilometri marş. Suceveanul, simţindu-se foarte bine pregătit, a luat cursa pe cont propriu şi a câştigat fără probleme realizând cu acest prilej din nou baremul pentru Campionatul European de luna viitoare.

„Mi-am calculat bine cursa şi am simţit că pot câştiga. Mă bucură acest al 32-lea titlu de campion naţional la marş şi mai am cred că 11 şi în competiţia pe echipe. Mi-aş dori încă câteva titluri de campion naţional pentru că recordul va fi greu de egalat pentru oricine.

Pentru mine urmează acum un stagiu de pregătire la Snagov în perspectiva Campionatelor Europene de atletism ce vor începe în data de 27 iulie la Barcelona. Voi intra chiar primul în concurs, în prima zi de întreceri la ora 8.30 şi aş vrea să termin cursa în primii opt, lucru care ar reprezenta o performanţă pentru mine”, a declarat campionul naţional al României în proba de marş, Silviu Casandra.


Intră acum și în grupul de