Arcasii suceveni vor sa-si umple „tolba” cu medalii (Tir cu arcul – Campionatele Nationale)


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni la Oradea vor avea loc Campionatele Naţionale ale României la tir cu arcul outdoor. Competiţia care se va disputa în perioada 2-4 iulie este dedicată atât juniorilor, cât şi seniorilor.

Sport de tradiţie în judeţul Suceava, tirul cu arcul a adus numeroase medalii la fiecare din ultimele întreceri la nivel naţional, dar a şi „explodat” prin calificarea sportivului Alexandru Bodnar la Olimpiada de Vară de la Beijing. La ediţia din acest an a Naţionalelor CSŞ Rădăuţi va participa cu 20 de sportivi, iar CSM Suceava cu 6.

„Sper ca şi la această ediţie a Campionatelor Naţionale să confirmăm valoarea şcolii sucevene de tir cu arcul. Avem şi acum tineri foarte talentaţi în pregătire, ei trebuind în competiţii de anvergură să-şi dovedească stăpânirea de sine pentru că este o diferenţă mare să tragi la antrenamente decât în concursuri de calibru unde trebuie să faci faţă stressului”, a declarat directorul CSŞ Rădăuţi, Alexandru Deneş care împreună cu soţia şi antrenoarea Rozalia Deneş vor coordona lotul sucevenilor la Campionatele Naţionale.


Intră acum și în grupul de