Arcasii suceveni vor sa-si umple „tolba” cu medalii (Tir cu arcul – Campionatele Nationale)

La finele acestei săptămâni la Oradea vor avea loc Campionatele Naţionale ale României la tir cu arcul outdoor. Competiţia care se va disputa în perioada 2-4 iulie este dedicată atât juniorilor, cât şi seniorilor.

Sport de tradiţie în judeţul Suceava, tirul cu arcul a adus numeroase medalii la fiecare din ultimele întreceri la nivel naţional, dar a şi „explodat” prin calificarea sportivului Alexandru Bodnar la Olimpiada de Vară de la Beijing. La ediţia din acest an a Naţionalelor CSŞ Rădăuţi va participa cu 20 de sportivi, iar CSM Suceava cu 6.

„Sper ca şi la această ediţie a Campionatelor Naţionale să confirmăm valoarea şcolii sucevene de tir cu arcul. Avem şi acum tineri foarte talentaţi în pregătire, ei trebuind în competiţii de anvergură să-şi dovedească stăpânirea de sine pentru că este o diferenţă mare să tragi la antrenamente decât în concursuri de calibru unde trebuie să faci faţă stressului”, a declarat directorul CSŞ Rădăuţi, Alexandru Deneş care împreună cu soţia şi antrenoarea Rozalia Deneş vor coordona lotul sucevenilor la Campionatele Naţionale.