Andrei Paicu va reprezenta Suceava la etapa a VI-a a Campionatului National (Tir Sportiv)


Intră acum și în grupul de

În perioada 1 – 4 iulie pe poligonul „Iosif Sîrbu” din Bucureşti se va desfăşura etapa a VI-a a Campionatului Naţional la tir sportiv. La competiţie pot participa categoriile juniori II, juniori I şi seniori în probele de puşcă şi pistol pentru distanţe de 10, 25 şi 50 de metri.

Concursul are ca scop verificarea stadiului de pregătire şi obţinerea baremurilor pentru calificarea în competiţiile internaţionale. Această etapă constituie şi un criteriu de selecţie pentru Campionatele mondiale de tir sportiv ce vor avea loc în perioada 29 iulie – 11 august la Munchen în Germania.

Suceava va fi reprezentată la această a VI-a rundă a Campionatului Naţional de sportivul Andrei Paicu de la clubul „Comando” Solca care va concura în proba de pistol liber la seniori.

„Rezultatul înregistrat de sportivul nostru la ultima concurs, locul II la etapa a V-a la prima lui participare într-o competiţie de anvergură, este unul care ne face să credem că poate progresa. Dacă va confirma şi la turneul de la Bucureşti are şansa de a ajunge repede în vârful ierarhiei naţionale”, a declarat antrenorul Ştefan Buiucliu.


Intră acum și în grupul de