Performante de exceptie pentru sportivii suceveni la Campionatele Nationale de la Oradea (Tir cu Arcul)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Tir cu Arcul pentru seniori şi juniori care s-au încheiat la finele săptămânii trecute la Oradea au avut din nou în prim plan sportivii suceveni. Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii câţiva ani, arcaşii pregătiţi de Alexandru şi Rozalia Deneş au urcat pe podiumul de premiere la toate categoriile.

În competiţia pe echipe la senioare echipa CSM Suceava formată din Oana Cazacu, Elena Gheorghiţă şi Oana Trufin a devenit vicecampioană naţională, formaţia CSŞ Rădăuţi I obţinând medalia de bronz.

La individual, Oana Cazacu de la CSM Suceava s-a clasat pe locul secund, în timp ce colega sa de club Elena Gheorghiţă a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere.

În competiţia masculină pe echipe formaţia CSM – CSŞ Rădăuţi formată din Bogdan Cucoş, Adrian Moroşan şi Andrei Dănilă s-a clasat pe locul secund, iar gruparea CSM Suceava alcătuită din Alexandru Bodnar, Alexandru Popescu şi Florin Prelipceanu a fost a treia.

La individual la seniori masculin Cornel Popa de la CSM Suceava a fost al doilea, colegul său de club Aurelian Bacinski clasându-se pe locul III.

În concursul de juniori la masculin echipa CSM Suceava formată din aceeiaşi Alexandru Bodnar, Alexandru Popescu şi Floirn Prelipceanu a devenit campioană naţională, echipa CSM – CSŞ Rădăuţi alcătuită din Bogdan Cucoş, Adrian Moroşan şi Andrei Dănilă clasându-se la final pe locul trei.

În competiţia individuală la juniori, Alexandru Popescu de la CSM Suceava a intrat în posesia titlului de campoin naţional.

La feminin în competiţia junioarelor CSŞ Rădăuţi I formată din Dana Gheţău, Alina Cucoş şi Cristiana Ungureanu s-a clasat pe locul doi, formaţia CSŞ Rădăuţi II alcătuită din Melania Mitric, Claudia Cîrdeiu şi Iulia Moroşan s-a situat pe locul III.
De remarcat că sportivii Alexandru Popescu, Alexandru Bodnar, Andrei Dănilă şi Dana Gheţău, însoţiţi de porfesorii Rozalia şi Alexandru Deneş, vor reprezenta România sptămâna viitoare la Campionatele Europene din Germania.


Intră acum și în grupul de