„Sunt bucuros de alegerea facuta, cred ca a fost cea mai buna”, a declarat noul echipier al CS Universitatea Suceava, Florin Ciubotaru


Intră acum și în grupul de

Unul dintre cei doi noi jucători veniţi la CS Universitatea Suceava înainte de debutul sezonului competiţional 2010-2011 este Florin Ciubotaru. Component al lotului naţional al României şi fost jucător la UCM Reşiţa, suceveanul Florin Ciubotaru a hotărât să se întoarcă acasă, acolo unde a fost campion naţional de juniori cu echipa LPS Suceava.

„Sunt bucuros de alegerea făcută şi cred că a fost cea mai bună. Am venit cu gândul de a face treabă bună şi cunosc rigorile clubului Universitatea. Formaţia noastră este una tânără şi dornică de mare performanţă şi mai ales practică un handbal modern în viteză.

Nu-mi trebuie mult timp să mă integrez în cadrul echipei pentru că am fost coleg la juniori cu mulţi dintre jucătorii de la CS Universitatea Suceava. Mai mult chiar, cu Adi Mitrea care evoluează pe acelaşi post de extremă stângă, am fost coleg de bancă. Sunt absolut convins că ne vom înţelege bine, la fel ca altădată, pentru că la ritmul în care se joacă acum în handbal este nevoie de doi jucători de valoare pe fiecare post.

Sunt absolut convins că am ales bine CS Universitatea Suceava pentru că joacă un handbal pe gustul meu în mare viteză” a declarat noul component al echipei de handbal masculin CSU Suceava, Florin Ciubotaru.

„Am venit la Suceava în primul rând pentru familie şi în al doilea rând pentru a regăsi plăcerea jocului”, a afirmat unul din noile transferuri ale Universităţii Suceava, Mihuţ Pancu

Cel de-al doilea sucevean care se întoarce acasă este Mihuţ Pancu, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu, Steaua şi UCM Reşiţa. „M-am decis să revin la Suceava în primul rând pentru familie şi în al doilea rând pentru a regăsi plăcerea jocului. Sper ca revenirea mea să fie de bun augur pentru echipă şi să ne atingem obiectivele propuse.

Calificarea în Challenge Cup cred că este perfect realizabilă pentru că CS Universitatea Suceava va fi mai puternică decât anul trecut având un plus de experienţă pe plan naţional şi internaţional. Am venit la Suceava hotărât să fac treabă şi chiar dacă în acest moment nu sunt la capacitate maximă, de luni voi intra în programul de pregătire normal al echipei”, a declarat nou extremă dreaptă a CS Universitatea Suceava, Mihuţ Pancu.


Intră acum și în grupul de