Avantul Frasin, FC Pojorata si Arinul Dorna Arini s-au retras din Liga a IV-a, unde au revenit Foresta Malini si Steaua Dumbraveni (Fotbal, Liga a IV-a)


Intră acum și în grupul de

Inundaţiile din luna iulie, care au afectat baza sportivă a formaţiei Avântul Frasin s-au dovedit a avea consecinţe nefaste pentru divizionara a patra, care a anunţat Biroul Executiv al AJF Suceava că s-a retras din Liga a IV-a. Cum stadionul a devenit nefuncţional, sunt şanse mici ca Avântul Frasin să se înscrie chiar şi în Liga a V-a, termenul limită fiind 13 august 2010.

Avântul Frasin nu este singura echipă din Liga a IV-a care a spus “pas” competiţiei ce va debuta duminica viitoare. Arinul Dorna Arini (echipă nou-promovată) şi FC Pojorâta se vor înscrie în Liga a V-a, participarea în eşalonul superior nefiind posibilă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă aceste echipe.

SF Rădăuţi şi Poiana Stampei ar fi vrut şi ele în Liga a IV-a

În şedinţa Biroului Executiv de miercuri au fost respinse cererile echipelor Şcoala de fotbal Rădăuţi şi Turbo Forest Poiana Stampei de a juca în ediţia 2010-2011 a Ligii a IV-a. În locul echipelor din Frasin şi Dorna Arini, în Liga a IV-a vor evolua Foresta Mălini, care a cesionat locul din liga a III-a echipei FC Piatra Olt, respectiv echipei Steaua Dumbrăveni care retrogradase la finalul stagiunii trecute în Liga a V-a.


Intră acum și în grupul de