CSMU LPS Suceava incearca sa „traga barca pe uscat” catre Divizia A1 (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Proaspăt promovata în Divizia A1 de volei masculin CSMU LPS Suceava se pregăteşte la nivel local cu lotul restrâns pe care-l are la dispoziţie. Pe lângă problemele legate de susţinerea echipei în perspectiva noului sezon competiţional, un sezon mult mai complicat decât unul de Divizia A2, au apărut şi probleme legate de lot. Gruparea suceveană i-a pierdut pentru campionatul din primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc pe Someşan, recent operat la genunchi şi Suson, care a fost reţinut de formaţia care îl împrumutase la Suceava, Unirea Dej.

Deocamdată, singurul nou venit la CSMU LPS Suceava este tânărul jucător Răzvan Olteanu de la Ştiinţa Bacău, un sportiv de peste 2 metri înălţime.

„Este o perioadă extrem de dificilă pentru noi, situaţia economică de la nivel naţional şi local afectându-ne şi pe noi. Pe lângă acest lucru nu vom putea conta nici pe Someşan şi nici pe Suson, primul accidentat iar cel de-al doilea reţinut de Unirea Dej în lot.

Există şi un motiv de satisfacţie pentru noi în acest moment greu, apariţia lângă echipă a unor susţinători ca SC Bermas, SC Mondeco şi Liceul Particular nr.1 din Suceava care din puţinul lor au hotărât că pot ajuta şi voleiul sucevean.

Deocamdată singurul nou venit în lot este tânărul Răzvan Olteanu de la Ştiinţa Bacău, însă mai încercăm să mai aducem şi alţi sportivi pentru a ne completa lotul şi aşa subţiat din punct de vedere al calităţii prin absenţele lui Someşan şi Suson. Începând cu data de 21 august vom pleca se pare într-un stagiu de pregătire centralizată de o săptămână la Poiana Negri”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de