Probleme de lot la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Ovidiu Murariu este perfect conştient că lotul actual al Cetăţii nu este unul competitiv. „În prezent lotul e destul de subţire, fiind alcătuit în special din fotbalişti tineri şi foarte tineri, care s-au evidenţiat la selecţia organizată la începutul săptămânii trecute. În mod sigur însă vor mai apărea nume noi pe ultima sută de metri, la antrenamentul de astăzi, spre exemplu, fiind aşteptat fostul fundaş central al Rapidului, Răzvan Breniuc”, a dezvăluit tehnicianul Cetăţii.

Pe de altă parte, înregimentarea mijlocaşului Cornel Căinari de către Cetatea nu mai pare la fel de sigură, conducerea clubului CS Gura Humorului neagreând ideea dea se despărţi de fotbalist. Mai mult, rădăuţeanul Tudor Zaremba este tentat să plece la muncă în străinătate, în vreme ce dejenii Robert Szekely şi Vlad Borşan au fost trimişi acasă, urmând să fie chemaţi înapoi în momentul în care clubul va rezolva problema cazării pentru cei doi.

Cu doar o săptămână înaintea startului oficial al sezonului, programat pentru data de 20 august, situaţia lotului de jucători Cetăţii nu este nici pe departe clarificată. O problemă ce trebuie grabnic rezolvată este cea postului de portar. Mihai Luca a dezertat deja, se aude că a plecat la CSM Paşcani, astfel că oficialii echipei trebuie să găsească urgent o dublură pentru Bogdan Vamanu. Cel mai probabil, în locul lui Luca va fi adus tânărul Artenie de la CN Nicu Gane.


Intră acum și în grupul de