Rapidul a pierdut amicalul cu Ceahlaul


Intră acum și în grupul de

Rapid CFR Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ 1-2 (0-0)

Rapid a jucat de la egal la egal cu gruparea de liga secundă Ceahlăul în meciul amical disputat joi după amiază pe stadionul Areni, încheiat cu victoria în extremis a nemţenilor, scor 1-2.

După o primă repriză săracă în faze de poartă, sucevenii au deschis scorul în debutul părţii secunde prin Negru, care a transformat cu siguranţă un penalty acordat de arbitru pentru un fault comis de Viţelaru asupra lui Pantea. Fotbaliştii pregătiţi de Marin Barbu au reuşit egalarea în minutul 65 prin Gafiţa, care a înscris cu un şut plasat la colţul lung. Cu zece minute înainte de final Negru a avut şansa să-i aducă din nou în avantaj pe „ceferişti”, însă şutul său din unghi a fost parat de fostul portar al Cetăţii, Andrei Roheţki. Golul victoriei nemţene a fost marcat de acelaşi Gafiţa, la ultima fază a meciului.

Rapid: Pascal – Pantea, Sava, Sevaciuc, Spătar – Jalbă, Brânză, Romaniuc, I. Plămadă – P. Bosancu, Şuleru. Au mai intrat Gavriloaia, Negru, Apetri, Burlacu, Golofca, Corban.

Ceahlăul: Viladsen – Dumitraşcu, Forminte, Viţelaru, Barna – Bădescu, Onciu, Sofronie – Constantinescu, Bălţoi, Achim. Au mai intrat Roheţki, Ţepeş, Ferariu, Gafiţa, Hurdubei, Staicu, Tudose.


Intră acum și în grupul de