CSM Bucovina Suceava isi incearca norocul pe terenul celor de la U Cluj (Rugby – Divizia Natională)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a V-a a turneului play-out al Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava va întâlni în deplasare formaţia U Cluj. După egalul amar din partida cu Poli Iaşi, sucevenii încearcă să-şi refacă moralul pe terenul studenţilor clujeni. Este greu de crezut că sucevenii vor putea să încurce o echipă care vizează locul doi în play-out, al optulea care permite evoluţia din sezonul viitor în Superliga de rugby, însă cum balonul oval este mult mai greu de „strunit” decât cel rotund orice se poate întâmpla.

„Niciodată formaţia noastră nu a abordat un meci deja învinsă şi partida cu U Cluj nu face excepţie. Ne vom apăra şansa noastră, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, în încercarea de a produce marea surpriză.

Sigur, nu putem să supralicităm pentru că avem o echipă cu foarte mulţi tineri neexperimentaţi, o echipă care este în curs de omogenizare şi care învaţă din mers să lupte cu grupările consacrate. Din lotul nostru va lipsi la fel ca şi la partida cu Poli Iaşi jucătorul Tiberiu Conache, dar şi Creţuleac, mijlocaşul nostru la grămadă care a părăsit „corabia” noastră şi îşi va încerca norocul pe alte meleaguri.

Este păcat că nu putem să-i păstrăm pe jucătorii noştri, însă în momentul în care pleacă un sportiv consacrat vine în loc un tânăr dornic de afirmare. Una din şansele noastre este echipa de juniori a LPS Suceava pregătită de Dumitru Livadaru, echipă care ne-a susţinut cu tineri valoroşi”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de