Mopedistii si motociclistii suceveni, invitati la o dezbatere pe teme rutiere


Intră acum și în grupul de

Având în vedere numărul mare de accidente rutiere soldate cu victime, Şcoala de Şoferi „Auto-Sette” Suceava împreună cu Revista „Scooter Fun” Bucureşti, Serviciul Poliţiei Rutiere, Shopping City Suceava si Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează duminică, 22 august 2010, de la ora 10:30, în parcarea Shopping City Suceava, o întâlnire cu sucevenii deţinători de mopede şi motociclete.

Evenimentul face parte din campania preventiv-educativă „Alege Viaţa!”, demarată pentru reducerea riscului rutier în rândul motocicliştilor şi mopediştilor, pentru conştientizarea necesităţii cunoaşterii şi respectării cu stricteţe a regulilor de circulaţie şi sensibilizarea conducătorilor auto privind existenţa în trafic a motocicliştilor şi mopediştilor.

Potrivit reprezentantului „Auto Sette”, Constantin Alecsa, la întâlnirea care va avea loc duminică vor fi dezbătute probleme pe teme rutiere iar cei prezenţi vor participa la concursuri de îndemânare. De asemenea, organizatorii le vor adresa sucevenilor întrebări din legislaţia rutieră, iar răspunsurile vor fi răsplătite cu premii.

Cei mici vor putea participa la un concurs de desene pe asfalt, cu tematică rutieră iar la sfârşitul manifestării se va forma o caravană care va traversa oraşul în vederea atenţionării conducătorilor auto că în trafic există şi vehicule pe două roţi.

La eveniment sunt aşteptaţi toţi cei care conduc sau vor conduce mopede şi doresc să afle noutăţi din legislaţia rutieră. Aşadar, bicicliştii nu ar trebui să lipsească de la Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de