CSMU LPS Suceava la momentul stagiului de pregatire centralizata (Volei masculin –Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Începând de luni 23 august, echipa de volei masculin CSMU LPS Suceava componentă a Diviziei A1 va efectua un stagiu de pregătire centralizată de o săptămână la Poiana Negri. Din lotul care a promovat în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc vor lipsi Someşan, în refacere după operaţia suferită la genunchi şi Suson, reântors la gruparea de la care a venit la Suceava, Unirea Dej.

Noutăţile echipei CSMU LPS Suceava se numesc Răzvan Olteanu, de la Ştiinţa Bacău şi Robert Pietraru, revenit de la Torpi Târgu Mureş, precum şi tinerii jucători Radu Prelipcean de la LPS Suceava şi Ciprian Pădurariu, Cosmin Andone şi Ştefan Lupu de la CSŞ Fălticeni. Noii veniţi se vor alătura lui Sasu, Huţuleac, Orăşanu, Giurcă, Bocancea, Ursachi şi Prodan, „veteranii” lotului grupării sucevene.

„În acest cantonament ne vom axa pe componenta fizică a pregătirii noului sezon competiţional. Am pierdut doi jucători de valoare, Someşan şi Suson, dar au venit alţi doi sportivi talentaţi, Olteanu şi Pietraru. Am hotărât să cooptăm în lotul echipei noastre şi câţiva jucători foarte tineri de la CSŞ Fălticeni, jucători care promit să ajungă voleibalişti adevăraţi şi care vor avea ocazia să se pregătească cu o formaţie de seniori şi să joace în compania unor sportivi experimentaţi.

Sincer să fiu am mai avea nevoie de un „principal”, un jucător care face blocaj şi joacă doar în prima linie şi încă un ridicător care să-l poată înlocui cu succes pe Andrei Sasu atunci când acesta oboseşte. Nu a mai rămas chiar aşa de mult până la începutul noului sezon competiţional din 2 octombrie şi trebuie să fim pregătiţi pentru că nu există termen de comparaţie între Divizia A1 şi Divizia A2 de volei masculin”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu


Intră acum și în grupul de