Jucatorii suceveni s-au remarcat la a XXI-a editie a “International Veterans Championships” de la Mamaia (Tenis)


Intră acum și în grupul de

Mamaia a găzduit recent cea de-a XXI-a ediţie a “International Veterans Championships”, competiţie care an de an adună la start tenismeni de valoare trecuţi de prima tinereţe. La turneul din acest an, sportivii suceveni s-au descurcat admirabil reuşind să urce pe podiumul de premiere la mai multe categorii de vârstă.

În proba de simplu, categoria plus 70 de ani cel mai bun s-a dovedit a fi suceveanul Ioan Caraciuc. Pe poziţia a treia în clasamentele finale s-au situat Ioan Bedicov, categoria de vârstă plus 65 de ani, Sterian Andrieş, la categoria de vârstă plus 55 de ani, Viorel Negru, la categoria de vârstă plus 45 de ani şi Alexandru Năstasă la categoria de vârstă plus 40 de ani. De remarcat că toţi cei care au intrat în posesia medaliilor de bronz au fost semifinalişti la categoriile lor de vârstă, în faza sferturilor de finală situându-se şi Dumitru Negru, la categoria plus 50 de ani şi Costel Chelaru la categoria plus 45 de ani.

În proba de dublu, cuplul Ioan Bedicov – Sterian Andrieş s-au clasat pe locul al treilea la categoria de vârstă plus 55 de ani, pe aceeaşi poziţie a clasamentului final situându-se şi cuplul Răzvan Taraş – Alexandru Năstasă la categoria de vârstă plus 40 de ani.

Rezultatele obţinute de tenismenii suceveni veterani într-o competiţie de prestigiul “International Veterans Championships” demonstrează faptul că la Suceava se joacă tenis de calitate şi că nu este niciodată prea târziu să practici sportul pe care-l iubeşti. Jucătorii trecuţi de prima tinereţe din Suceava au promis că se vor regăsi printre protagonişti şi la turneele care vor urma.


Intră acum și în grupul de