CS Universitatea Suceava, la momentul revansei cu UCM Resita (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

Vineri, de la ora 18.00, în sala LPS Suceava formaţia CS Universitatea va primi vizita echipei UCM Reşiţa în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Între cele două grupări există o frumoasă rivalitate sportivă, sucevenii reuşind pe teren propriu doar o singură dată să treacă de gruparea bănăţeană.

„Vom întâlni una dintre cele mai bune echipe din campionat, echipă care se străduieşte de ani buni să câştige titlul. Este adevărat formaţia oaspete este alcătuită din jucători valoroşi şi experimentaţi, însă şi noi avem un lot mai complet decât în alţi ani. Fac apel la minunatul nostru public să vină în număr mare la sală şi să ne încurajeze indiferent de evoluţia scorului.

Avem trei jucători cu probleme medicale, Bogdan Şoldănescu acuză dureri în zona lombară, Florin Ciubotariu are o mică întindere în zona inghinală, iar Adi Mitrea are dureri de stomac. Sperăm totuşi ca până la ora meciului cei trei să-şi revină pentru că avem nevoie de ei la meciul cu UCM Reşiţa”, a declarat antrenorul secund al CSU Suceava, Bogdan Pralea.

„Pentru noi nu contează foarte mult adversarul pe care-l întâlnim pentru că noi abordăm toate meciurile la victorie. Meciul cu gruparea reşiţeană este unul deschis oricărui rezultat şi trebuie să fim proaspeţi şi motivaţi pentru a învinge. Formaţia bănăţeană are jucători valoroşi în lot, însă nu cred că formează încă o echipă foarte omogenă. O victorie în partida cu UCM Reşiţa poate fi un atu important în faţa celorlalte echipe care vor să joace în cupele europene”, a afirmat interul stânga al CSU Suceava, Claudiu Dediu.

„Va fi cu siguranţă un joc dificil pentru că vom avea în faţă jucători consacraţi. Nu ştiu dacă oaspeţii noştri şi-au cimentat relaţiile de joc dat fiind faptul că au 4-5 jucători noi în lot. Avem de luat mai multe revanşe în faţa reşiţenilor pentru că ne-au cam bătut, noi reuşind pe teren propriu doar o singură victorie în faţa lor. A venit momentul să-i învingem şi să ajungem printre formaţiile din fruntea clasamentului”, a fost de părere portarul Iulian Andrei.

„Adversarii noştri joacă mai bine de la meci la meci şi în mod cert vor să continue parcursul bun de până acum. Totuşi, eu sunt convins că dacă vom avea sprijinul publicului sucevean care este deosebit şi dacă ne vom face jocul putem să-i batem. Echipa noastră încă nu a atins vârful de formă sportivă şi sper să prindem o zi bună în partida cu UCM Reşiţa. Nu ştiu dacă jucătorii sârbi au drept de joc, dar cu ei sau fără ei trebuie să batem”, a declarat pivotul formaţiei CSU Suceava, Dan Ilieş.


Intră acum și în grupul de