Un copil de 6 ani s-a jucat cu chibriturile si a dat foc la casa


Intră acum și în grupul de

Lăsat nesupraveghet, marţi, după-amiază, un băiat de 6 ani s-a jucat cu focul incendiind casa. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 16.47, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, s-a anunţat producerea unui incendiu la o locuinţă particulară de pe strada Aurel Vlaicu, din Suceava, aparţinând Tamarei U. La faţa locului s-au deplasat 2 ofiţeri şi 16 subofiţeri cu 3 autospeciale de stins incendii şi un modul SMURD -o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Suceava, unde ardeau acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 20 mp, materiale textile, obiecte de mobilier, saltele, precum şi 1 mc de lemn pentru construcţie, toate depozitate în podul casei.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 20 mp, materiale textile, saltele, obiecte de mobilier şi 1 mc de lemn. Totodată, s-au degradat alţi 40 mp din acoperiş, planşeu pe o suprafaţă de 10 mp, precum şi obiecte de tâmplărie, respectiv 4 geamuri.

În urma cercetărilor s-a stabilit că de producerea incendiului se face vinovat U. P., fiul proprietarului, în vârstă de 6 ani, care s-a jucat cu focul.

Echipajele de pompieri militari au salvat casa de locuit şi restul anexelor gospodăreşti.


Intră acum și în grupul de