Bogdan Macovei, convocat la lotul national al Romaniei (Atletism)


Intră acum și în grupul de

Una dintre marile speranţe ale atletismului sucevean este tânărul Bogdan Macovei. Elevul antrenoarei Elena Ţâmpău are la activ în 2010 deja nouă medalii în întrecerile de la nivel naţional, fiind şi medaliat cu bronz la Balcaniada de Atletism din Turcia la categoria juniori II. Tânărul atlet sucevean a doborât în acest an de două ori recordul naţional în proba de 1500 de metri la categoria lui de vârstă, el izbutind în 2010 să corecteze cinci recorduri naţionale.

Performanţele sportivului de la CSM Suceava nu au trecut neobservate şi Federaţia Română de Atletism l-a convocat la lotul naţional al României pentru a planifica programul de pregătire pentru 2011.

„Sportivul nostru este unul care merită toată atenţia şi care a arătat că are valoare. Bogdan Macovei a explodat pur şi simplu în acest an reuşind să doboare nu mai puţin de cinci recorduri naţionale. Mă bucură atenţia pe care o acordă FRA atletului nostrum şi sper ca în 2011 să reconfirme performanţele din acest an”, a declarat antrenoarea lui Bogdan Macovei, Elena Ţâmpău.


Intră acum și în grupul de